TO: Staff

**FROM:** Brent Grothe

RE: Monday, November 9, 2015 - Veterans Day Assembly

Auditorium, Split P.M., 5th Period

The Veterans Day Assembly will be held in the auditorium on Monday, 11.9.15 on the split P.M. schedule, seen below, which will revolve around 5th period classes in order to give more set-up time to the assembly crew. A Monday assembly, rather than a Tuesday, also maintains the integrity of the block schedule for the remainder of the week on Tuesday, Thursday, and Friday.

Please help usher students to seats as a class (assistance with getting them to the middle seats quickly is appreciated!), sit with your class, and enjoy. Do not let students stand in the back of the auditorium looking for friends from other classes. Keep them together and moving as best as you can.

## 5th Period 25 Minute Split P.M. Schedule on Mon. 11.9.15

Period 1	9:45	-	10:22	(37 min.)
Period 2	10:28	-	11:03	(35 min.)
Period 3	11:09	-	11:44	(35 min.)
1st Lunch	11:44	-	12:18	(34 min.)
Period 4A	12:24	-	12:59	(35 min.)
Period 4B	11:50	-	12:25	(35 min.)
2nd Lunch	12:25	-	12:59	(34 min.)
Period 5	1:05	-	1:40	Group #1 at assembly
	1:05	-	1:45	Group #2 in class
	1:45	-	2:20	Group #2 at assembly
	1:45	-	2:20	Group #1 in class
Period 6	2:25	-	3:00	(35 min. )

Group #1....At 1:05 PM, all Art, ELD, FACSE, Fitness/PE, Business, Language Arts, Leadership, Math, and Music 5th period classes quickly take roll and report immediately to the auditorium. Students need to be seated by 1:15.

**Group #2**....All other classes carry on with a 1:05 - 1:45 5th period.

**1:40** - **Group** #1 excused from the auditorium, back to 5th period.

1:45 - Group #2 excused to the auditorium, seated by 1:55.

2:20 - Both groups excused for 6th period, in class by 2:25.