February 26, 2016

TO:	Staff
FROM:	Brent Grothe
RE:	Friday, Mar. 4, 2016 - Guest Speaker Assembly, 3rd Per. Split, Aud.

The WHS ASB is sponsoring guest speaker John Norlin, former WHS ASB President, in the auditorium on Friday, March 4, 2016 on an A.M. split assembly schedule. Encourage students on the east side of the school to enter through the side auditorium doors by the music area.

Please follow the 3rd period schedule below and thank you for your supervision.

## 3rd Period, Split A.M. 50 min. schedule on 3.4.16

Period o	7:20	-	8:05	(45 min.)
Period 1	8:15	-	9:00	(45 min.)
Period 2	9:05	-	9:50	(45 min.)
Period 3	9:55	-	10:55	Group #1 at assembly
	9:55	-	11:00	Group #2 in class
	11:00	-	12:00	Group #2 at assembly
	11:00	-	12:00	Group #1 in class
1st Lunch	12:00	-	12:30	(30 min.)
Period 4A	12:35	-	1:20	(45 min.)
Period 4B	12:05	-	12:50	(45 min.)
2nd Lunch	12:50	-	1:20	(30 min.)
Period 5	1:25	-	2:10	(45 min.)
Period 6	2:15	-	3:00	(45 min.)

**Group #1...at 9:55 all** Art, Business, Fitness and Health, International Language, Music, Leadership, Science, Social Studies and SPED third period classes quickly take roll and report immediately to the auditorium. Students need to be seated by 10:05. Please help usher the students quickly to seats as a class, sit with your class, and help keep them focused.

Group #2...All other classes carry on with a 9:55 - 11:00 second period.

**10:55 - Group #1** excused from the auditorium, back to second period classrooms by 11:00. Class time: 11:00 - 12:00.

**11:00 - Group #2** excused to go to the auditorium. Please help usher students in and then supervise an area. **Seated by 11:10.** 

**12:00** - Both groups excused to go to **1st lunch or 4th period**.