November 3, 2016

TO:StaffFROM:Brent GrotheRE:Monday, November 7, 2016 - Veterans Day assembly

The Veterans Day assembly will be held in the auditorium on Monday, November 7th, 2016 on a PM split schedule revolving around 5th period.

Please help usher students to seats as a class (assistance with getting them to the middle seats quickly is appreciated!), sit with your class, supervise, and enjoy.

Period 1	9:45	-	10:20	(35 min.)
Period 2	10:25	-	11:00	(35 min.)
Period 3	11:05	-	11:40	(35 min.)
1st Lunch	11:40	-	12:15	(35 min.)
Period 4A	12:20	-	12:55	(35 min.)
Period 4B	11:45	-	12:20	(35 min.)
2nd Lunch	12:20	-	12:55	(35 min.)
Period 5	1:00	-	1:35	Group #1 at assembly
	1:00	-	1:45	Group #2 in class
	1:45	-	2:20	Group #2 at assembly
	1:40	-	2:20	Group #1 in class
Period 6	2:25	-	3:00	(35 min.)

5th Period, Split P.M. Schedule on Monday 11.7.16

Group #1....At 1:00 PM, all Art, Business, CTE, ELD, FACSE, Health and Fitness, International Language, Leadership, Math, Music, and Special Ed 5th period classes quickly take roll and report immediately to the auditorium. Students need to be seated by 1:10.

Group #2....All other classes carry on with a 1:00 - 1:40 5th period.

1:35 - **Group #1** excused from the auditorium, back to 5th period.

1:45 - Group #2 excused to the auditorium, seated by 1:55.

2:20 - Both groups excused for 6th period.