December 5, 2016

TO: Staff

FROM: Brent Grothe

RE: ASB Winter Week Spirit Assembly, Fri. Dec. 9, 2016

- The Winter Week Spirit Assembly will be held on Friday, December 9, 2016 in the main gym on the P.M. schedule you see below.
- Please sit and supervise with your usual class.
- Class areas in the gym will be clearly marked. Thank you!

ASB Winter Week Spirit Assembly Friday, December 9, 2016

Period o	7:00	-	8:05	(65 min.)
Period 1	8:15	-	9:06	(51 min.)
Period 2	9:12	_	10:00	(48 min.)
Period 3	10:06	_	10:54	(48 min.)
1st Lunch	10:54	-	11:28	(34 min.)
Period 4A	11:34	_	12:22	(48 min.)
Period 4B	11:00	-	11:48	(48 min.)
2nd Lunch	11:48	_	12:22	(34 min.)
Period 5	12:28	_	1:16	(48 min.)
Period 6	1:22	-	2:10	(48 min.)
Passing time	2:10	-	2:20	(10 min.)
Assembly	2:20	_	3:00	(40 min.)